Uw veiligheid is onze prioriteit

Logistiek is essentieel is. In deze omstandigheden met name ook in de food en health sectoren. Sectoren waar veel van onze klanten zitten. We willen dat u weet dat de veiligheid van uw en onze medewerkers onze topprioriteit is. Holland Deuren Service blijft beschikbaar en doet alles in haar mogelijkheid om onze cliënten te helpen en te ondersteunen. Zodat de levering van bijvoorbeeld voedingsmiddelen aan de levensmiddelenindustrie “gewoon” door kan gaan. Want, U kunt er van op aan dat wij de COVID-19-situatie nauwlettend in de gaten houden en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om een gezonde omgeving voor u en uw werknemers te garanderen in hun contacten met onze monteurs.

Als u onderhoud, reparatie of vervanging gepland heeft of een storing heeft!

U kunt erop kunnen vertrouwen dat wij er alles aan doen om de klus te klaren met een veilig en minimaal persoonlijk contact met uw personeel.

Al onze monteurs zijn geïnstrueerd om te voldoen aan de volgende richtlijnen:

  • Als een contact vereist is, is dit beperkt tot mondelinge communicatie met een afstand van minimaal 2 meter tussen uw en onze medewerkers.
  • Zorg ervoor dat u en anderen om u heen regelmatig uw handen wassen met water en zeep en droog ze af met keukenpapier
  • Maak uw apparatuur en gereedschappen regelmatig schoon
  • Betreedt geen locaties die in quarantaine zijn geplaatst of als risicogebied gelden vanwege het coronavirus. Als u het niet vertrouwt of twijfelt, neem dan contact op met onze directeur voordat u de locatie betreedt
  • Schud geen handen
  • Zorg ervoor dat u en anderen om u heen hoesten en niezen in de elleboog
  • Als u lichte gezondheidsproblemen heeft, moet u thuis blijven. Milde gezondheidsklachten zijn niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, een verhoging boven de 38°C

Wij houden de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en lokale gezondheidsinstanties nauwlettend in de gaten voor de laatste ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 en volgen de begeleiding en instructies van de overheid en volksgezondheidsfunctionarissen.

Wij willen u bij voorbaat bedanken voor het vertrouwen in Holland Deuren Service voor wat we doen, waarbij uw veiligheid voorop staat.

Met vriendelijke groet,

Martin van Brenk
Directeur Holland Deuren Service