Vrijblijvende offerte

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam (*)

E-mail (*)

Postcode + Woonplaats (*)

* Verplicht

Telefoonnummer

Toelichting voor de offerte

HOLLAND

Onze merkonafhankelijke service is de onderscheidende factor en we bieden een gegarandeerde landelijke dekking. We zijn persoonlijk en betrokken doordat we werken met blijvende monteurs in vaste rayons.

STORING?

Bel gratis: 0800 – 0 222 456 (24 uur per dag, 7 dagen in de week) of neem contact op via www.mijndeurisstuk.nl

Bij nood en schade zijn 24/7 directe leveringen uit het centrale magazijn mogelijk.

Mijn Deur is Stuk.nl

DEUREN

Totaalonderhoud van alle industriedeuren - ongeacht het merk. Upgrades van uw huidige deur of bent u op zoek naar een nieuwe industriedeur? Dat is voor ons geen probleem!

Industriedeuren

Van handmatige naar elektrisch bediening of de montage van geavanceerde veiligheidssensoren. We regelen alles van A t/m Z. Alleen de beste kwaliteit nieuwe industriedeuren. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Onze producten

SERVICE

STORING? Bel gratis: 0800 – 0 222 456 (24 uur per dag, 7 dagen in de week). Onze servicemonteurs staan voor u paraat, zijn goed opgeleid en hebben een bedrijfswagen met vele onderdelen bij zich.

STORING?

We hebben een compleet pakket aan oplossingen voor u. Laat ons uw deuren in topconditie houden en de levensduur van uw industriedeuren daarmee verlengen! We informeren u graag over de vele mogelijkheden en wat het beste bij u past.

Onze Service