1. PRIVACY- EN COOKIE VERKLARING

1.1 Holland Deuren Service is gecommitteerd aan het beschermen van uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring beschrijft hoe Holland Deuren Service de persoonsgegevens die we van u in verband met deze website ontvangen verwerkt en gebruikt en hoe u contact met ons kunt opnemen als u aanvullende vragen hebt over het door ons verwerken van uw persoonsgegevens.

1.2 Holland Deuren Service verzamelt persoonsgegevens en slaat deze op, bijvoorbeeld [zoals naam, adres, e-mail, bedrijfsgegevens, geslacht, telefoonnummer motivatiebrief en/of CV] die u verzendt om informatie van ons te verkrijgen. Met deze persoonsgegevens kunnen we uw informatieaanvraag verwerken of de werving en selectie procedure te verwezenlijken.

1.3 Holland Deuren Service slaat de persoonsgegevens op voor zolang als dat nodig is om het doel te verwezenlijken waarvoor de gegevens zijn verzameld. Dit betekent dat Holland Deuren Service uw persoonsgegevens verwijdert wanneer die gegevens niet langer nodig zijn voor het verwerken van een verzoek.

1.4 Indien u via onze website aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, wijzigen, of te verwijderen. Tevens heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens een heeft u recht op overdraagbaarheid van uw gegevens. Mocht u ons toestemming hebben gegeven om uw gegevens te verwerken, dan kunt deze toestemming altijd weer intrekken. Deze verzoeken kunt u richten aan info@hollanddeurenservice.nl

1.5 U heeft het recht bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen wanneer u van mening bent dat wij ons niet houden aan de regels voor het verwerken van uw persoonsgegevens.

1. COOKIES

2.1 Een ‘cookie’ is een klein tekstbestand met informatie dat wordt opgeslagen op uw computer. Cookiess worden alleen gebruikt om technische redenen en om het gebruik van een website te faciliteren. Eén soort cookie slaat een bestand permanent op uw computer op. Dit kan daarna worden gebruikt om deze website op maat aan te passen aan de keuzes en interesses van de gebruiker. Een ander veelgebruikte soort cookie is het ”sessie-cookie”. Wanneer u een website bezoekt worden er sessie-cookies tussen uw computer en de server verzonden om informatie te verzamelen. Sessie-cookies worden als u uw webbrowser hebt afgesloten, niet opgeslagen. Meer informatie over hoe cookies werken vindt u op www.allaboutcookies.org.

2.2 We gebruiken 2 soorten cookies.

Ten eerste de noodzakelijke cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.

Daarnaast zijn er statistiek-cookies, die geanonimiseerd gegevens verzamelen over het gebruik van onze website en ons helpen de site te optimaliseren. Google Analytics maakt gebruik van “analytische cookies” om het gebruik van de website te helpen analyseren. Met deze informatie kunnen wij de kwaliteit en effectiviteit van onze website verbeteren.

Voor het gebruik van deze analytische cookies is het niet vereist om eerst de toestemming te vragen van websitebezoekers. Wel laten we u dit graag weten middels onze Cookie melding.

_ga (sessie) verzend anonieme statistieken over uw website gebruik naar Google Analytics.

_gid (sessie) verzend anonieme statistieken over uw website gebruik naar Google Analytics.

_gat_UA-92524930-1 (sessie) ons Google Analytics ID.

2.3 We werken continu aan de verbetering van de website. Daartoe gebruiken we Google Analytics om het gedrag van onze gebruikers te analyseren op een anoniem en geaggregeerd niveau.

2.5 Wanneer u geen cookies wilt accepteren, kunt u de instellingen van uw webbrowser automatisch instellen op weigeren van het opslaan van cookies of op u informeren wanneer een website cookies op uw computer wil opslaan. Eerder opgeslagen cookies kunnen ook worden verwijderd via de webbrowser (zie voor meer hierover onder 3.6). Gelieve er rekening mee te houden dat voor bepaalde onderdelen en functies van deze website cookies nodig zijn en dat deze mogelijk niet werken als cookies worden verwijderd of geweigerd.

2.6 Als u cookies wilt verwijderen die al op uw apparatuur staan en als u een pc en een nieuwere browser gebruikt, kunt u gelijktijdig op CTRL + SHIFT + DELETE drukken. Als deze snelkoppeling niet werkt, kunt u hier de ondersteuningspagina’s vinden van de meest gebruikte browsers evenals een link voor het verwijderen van flash-cookies:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Flash-cookies

2.7 Voor meer informatie over de cookies die op deze website worden gebruikt, kunt u contact met ons opnemen via info@hollanddeurenservice.nl