Volledig onderhoud van alle industriedeuren

Wij bieden reparatie en onderhoud van alle soorten industriedeuren, onafhankelijk van het model en de producent. U hoeft dus niet eerst uit te zoeken wie u moet bellen voor deze of gene deur – u belt ons gewoon voor het volledig onderhoud van al uw industriedeuren. Het is mogelijk om ook een inspectierapport te laten opstellen waarna u inzicht heeft in de eventuele gebreken.

Uitgebreide onderhoudscontracten

Een industriedeur die in tip top conditie is verdient de voorkeur. Maar door slijtage neemt de kans op technische problemen toe. Daarom adviseren wij vaste onderhoudsbeurten en Holland Deuren Service kan u een uitgebreide serviceovereenkomst aanbieden waardoor u de levensduur van uw deuren verlengt zonder last te hebben van storingen – want voorkomen is immers beter dan genezen.

Uw deuren ook in topconditie waarmee u problemen en kosten bespaard?

Kosten besparen is ook mogelijk middels een goed isolerende deur, hoe belangrijk is energiebesparing voor u?  Wist u dat milieu bewust ondernemen ook mogelijk is middels een volledig recyclebare deur?

Neem Contact met Ons Op

Inbraakpreventie begint bij de deur!

Bedrijfsdeuren zijn vaak de meest toegankelijke openingen in uw (bedrijfs) pand waar onbevoegden zich eenvoudig toegang kunnen verschaffen. Controleer uw bedrijfsdeuren daarom regelmatig op onvolkomenheden en de staat van onderhoud. Want een schijnbaar klein mankement heeft vaak grote gevolgen. Een defecte of slecht functionerende industriedeur is niet alleen een bron van ergernis, maar verhoogt ook de kans op inbraak en/of diefstal. Gelukkig is één telefoontje met Holland Deuren Service voldoende om uw bedrijfsdeur vakkundig en snel te laten repareren. Of beter nog, laat ons voorkomen dat er reparatie nodig is door tijdig en adequate onderhoud aan uw deur!

Up-to-date vakkennis

Holland Deuren Service beschikt over een grote kennis van zaken en is vertrouwd met alle mogelijke deuren en hun toepassingen. Bovendien houdt Holland Deuren Service de vinger aan de pols door de laatste nieuwe ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen. Dankzij die knowhow mag u rekenen op een betrouwbare en degelijke advisering die niet te wensen overlaat. Betrokkenheid en een klantgerichte dienstverlening zijn daarbij vanzelfsprekend.

Eigen voorraad

U kunt het zo gek niet bedenken of Holland Deuren Service heeft het in huis. Alle onderdelen voor overheaddeuren, roldeuren, schuifdeuren en garagedeuren hebben wij in voorraad. Motoren, panelen, ramen met enkele of dubbelzijdige beglazing? Wat u ook nodig heeft, u vindt het bij Holland Deuren Service. Met ons centrale magazijn in Utrecht leveren we pijlsnel door heel Nederland.