OVERHEADDEUREN

Een geheel vrijblijvende offerte van onze servicemedewerkers

24/7 Service

Merkonafhankelijk

Door heel Nederland!

Overheaddeuren

Overheaddeuren, ook wel sectionaaldeuren genoemd, worden veel geplaatst in grote magazijnhallen, productieruimtes en industriecomplexen. Wij bieden een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren.

Van handmatige naar elektrisch bediening of de montage van geavanceerde veiligheidssensoren. We regelen alles van A t/m Z. Alleen de beste kwaliteit nieuwe industriedeuren monteren wij.

Onderhoud & Reparatie

Wij bieden reparatie en onderhoud van alle soorten industriedeuren, onafhankelijk van het model en de producent. U hoeft dus niet eerst uit te zoeken wie u moet bellen voor deze of gene deur – u belt ons gewoon voor het volledig onderhoud van al uw industriedeuren. Het is mogelijk om ook een inspectierapport te laten opstellen waarna u inzicht heeft in de eventuele gebreken.

Service

Storing? Bel gratis: 0800 – 0 222 456 (24/7). Onze merkonafhankelijke service is de onderscheidende factor! Onze servicemonteurs staan voor u paraat, zijn goed opgeleid en hebben een bedrijfswagen met vele onderdelen bij zich.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende industrie- of garagedeuren of bijvoorbeeld onze dienstverlening tot service aan uw deur.

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam (*)

E-mail (*)

Postcode + Woonplaats (*)

Telefoonnummer

Toelichting voor de offerte

* Verplicht

Gratis vrijblijvende offerte

Merkonafhankelijk

Storing? Bel gratis: 0800 – 0 222 456

Uw voordeel

Met onze overheaddeuren bieden wij u een kwalitatief hoogstaand product, optimale service, snelle levering, een concurrerende prijs en uitstekend opgeleid personeel voor de montage. Daarnaast staan we 24 uur per dag voor u klaar, zeven dagen per week. Zodat u nooit tevergeefs een beroep op ons bedrijf doet.

U kunt het zo gek niet bedenken of Holland Deuren Service heeft het in huis. Alle onderdelen voor overheaddeuren, roldeuren, schuifdeuren en garagedeuren hebben wij in voorraad. Bij nood en schade zijn 24/7 directe leveringen uit het centrale magazijn mogelijk.

Waarom Holland Deuren Service?

  • Gespecialiseerd in industriedeuren
  • Altijd bereikbaar
  • Vaste monteurs door heel NL
  • Gecertificeerde processen en procedures vastgelegd in ISO-9001;2008
  • Flexibele onderhoudscontracten
  • Altijd vrijblijvend het beste advies

Eigenaar van een Overheaddeur?

Sinds 2005 is het verplicht om uw industriedeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren (EN-13241-1). Bij Holland Deuren Service kunt u daarom een onderhoudsovereenkomst afsluiten (direct opzegbaar). We komen jaarlijks op een door u gekozen datum naar u toe om uw deuren te inspecteren en onderhouden.

Contact

Heeft u vragen over een overheaddeuren? Wilt u informatie over één van onze andere diensten? Of wilt u gewoon graag een medewerker spreken? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tel: 088 – 0 222 456
E-mail: info@hollanddeurenservice.nl

Geïsoleerd en veilig

Hoogwaardige kwaliteit

Vakkundig geplaatst

Overheaddeuren

Overheaddeuren, ook wel sectionaaldeuren genoemd, worden veel geplaatst in grote magazijnhallen, productieruimtes en industriecomplexen. Wij bieden een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren.

De verschillende modellen overheaddeuren worden vervaardigd uit aluminium plaat of met plastisol bekleed plaatstaal. Het materiaal is stabiel, waterafstotend en heeft fantastische isolatie-eigenschappen, waardoor het ook achter de deur behaaglijk is.

Overhead industriedeuren zijn verkrijgbaar met of zonder vensters afhankelijk van de hoeveelheid licht die u door wens te laten. Het openen van de overheaddeuren kan handmatig, maar ook met een elektrische aandrijving. Ze zijn in vele standaard kleuren leverbaar en kunnen naar wens in speciale kleuren gemaakt worden.

Dankzij deze vele combinatiemogelijkheden kunnen onze deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Onze deuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.